Daikin Altherma 3 GEO

Daikin Altherma 3 GEO

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Valmius etävalvontaan ja -ohjaukseen. Maksimiteho mallista riippuen 7,98 kW (EGSAH06D9W) tai 9,55 kW (EGSAH10D9W). Verhoilun väri valkomusta.

Lämpöä ja lämmintä käyttövettä läpi talven

Daikin-maalämpöpumppu on energiansäästöä ja ympäristöä arvostavan rakentajan ja remontoijan valinta. Lämmityskustannuksilla on Suomessa suuri merkitys: maan eteläosissakin lämmityskauden pituus on 250 vuorokautta ja lämmitykseen kuluu noin puolet kodin tarvitsemasta energiasta.

Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tallentunutta ilmaista auringon energiaa. Suomen kylmimmilläkin alueilla maaperän lämpötila pysyy yli 15 metrin syvyydellä tasaisena kaikkina vuodenaikoina. Siksi maa- lämpöpumpun hyötysuhde on vakaa ulkolämpötilasta riippumatta ja se on taloudellisen lämmitysjärjestelmän perusta kylmissä olosuhteissa.

Maalämpöpumppu tuottaa kotiin sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä. Daikinin tyylikkään ja erittäin hiljaisen sisäyksikön voi sijoittaa tekniseen tilaan tai vaikka kodinhoitohuoneeseen.

Uuteen tai vanhaan taloon

Maalämpöpumppu on uuden, energiatehokkaan talon lämmitysratkaisu, mutta sillä voi korvata myös sähkön tai öljyn vanhan talon vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteenä.

Aloituskustannuksiltaan maalämpöpumppu on kalliimpi kuin ilmalämpöpumppu tai ilma-vesi- lämpöpumppu, sillä sen käyttöönotto edellyttää putkiston upottamista porakaivoon. Mikäli tontilla on tilaa, lämpöä voi kerätä myös maan alle vaakasuuntaisesti sijoitetun putkiston avulla tai keräysputkiston voi upottaa kodin lähellä sijaitsevan vesistön pohjaan. Edulliset käyttökustannukset tekevät maalämpöpumpusta kuitenkin pitkällä aikavälillä kannattavan investoinnin.

Lämpöpumppurahoitus

Rahoituksen avulla et sido omaa pääomaa vaan maksat investointisi joustavasti kuukausittaisten maksuerien muodossa. Ota yhteyttä ja tehdään juuri sinulle rahoitustarjous!

OP rahoitus ilma-vesi lämpöpumput

Lämpötehdas on Daikin lämpöpumppujen sertifikoitu jälleenmyyjä- ja asennusliike etelä-pohjanmaan ja pohjanmaan alueella.

Kysy tarjous lämpöpumpusta asennettuna avaimet käteen periaatteella!